Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Succesul tinerilor moldoveni peste ocean
     media: 5.00 din 7 voturi

Ion Surdu originar din Orhei, Dumitru Lungu a ajuns, în vara anului 2008, în SUA, unde acum mixează în cluburile de noapte americane, fiind apreciat ca un DJ de valoare. Acest lucru nu s-a întâmplat însă deodată. „Mai întâi am studiat viaţa de noapte a americanilor, după care m-am înscris la o competiţie de DJ.
Până la urmă, deşi nu a fost simplu, dar nici foarte complicat, am ocupat prima poziţie. Toţi au rămas uimiţi de stilul de muzică şi de atmosfera pe care am creat-o. Din acea clipă am început să cunosc multă lume şi lumea să mă cunoască pe mine”, ne povesteşte Dumitru.
Pasiunea lui Dumitru Lungu pentru DJ-ing a început prin 2004, când mixa prin cluburile din Moldova, dar şi în cele din Ucraina, România, Rusia, Bulgaria. În tot acest timp, a colaborat cu prietenul său de meserie, DJ Thomas Faith (premiat cu discul de argint în cadrul concursului „DJ Top 10 Moldova”) şi cu MC Mike.
Dacă la Facultatea de Matematică şi Informatică, de la Universitatea de Stat din Moldova, era un simplu student, în America s-a lansat ca DJ Add4Right (adică „a opta pentru bine” sau „a fi corect”): „Am ales ceva unic, care să fie uşor de găsit în motoarele de căutare şi, plus la asta, îmi place ca totul să fie corect, adică right”.
În prezent, DJ Add4Right se află în statul american Virginia Beach, dar călătoreşte foarte des în statele vecine, având invitaţii de la renumite cluburi de noapte: „De la fiecare deplasare mă aleg cu câţiva prieteni, deoarece recepţionez pozitiv mesajul de la fiecare în parte şi păstrez relaţiile bune cu toţi”. Acest succes se datorează ambiţiei şi dorinţei de a face ceva inedit, care să placă publicului. De fiecare dată laudele la adresa moldoveanului nu încetează să vină, iar odată cu apariţia lui în club, atmosfera se degajează. „Great job!” („Ai făcut o treabă bună!”), „Awesome” („Super!”) sau „You’re my Man!” („Eşti omul meu!”) - sunt câteva dintre aprecierile americanilor.
Acest job îi oferă lui Dumitru Lungu, pe lângă satisfacţia personală, şi una financiară. Banii pe care îi câştigă mixând în cluburile americane îi sunt suficienţi, mai ales pentru un student venit din Moldova: „Nu pot spune suma exactă pe care o adun, dar câştig destul de bine pentru două ore de lucru pe noapte”.
DJ Add4Right are planuri măreţe şi pentru viitor, pe care şi-l vede în R. Moldova: „Chiar dacă mă bucură succesul pe care îl am aici, peste ocean, îmi este dor de familie şi de prieteni şi peste puţin timp am de gând să mă întorc acasă, deoarece, împreună cu Thomas Fiath şi MC Mike lucrăm asupra unui proiect interesant - „DUB DELICIOUS” (http://www.myspace.com/dubdelicious), dar veţi afla puţin mai târziu mai multe detalii”.
Sursa:TimpulComentarii

E chiar un trsaeu deosebit, de fapt toata zona aia este superba. Eu vreau sa ma intorc acolo neaparat! :)
de Miwa in data de 2012-02-11 07:22


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare