Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

e-Moldova revine
     media: 5.00 din 2 voturi

Ma gandeam ca a trecut vremea in care mai am ceva de scris , am lasat portalul de izbeliste am uitat sa anunt ca avem nevoie de moderatori si am plecat in .. UE.
Crezusem ca nu mai am ce scrie , ca sunt destui cei ce ne informeaza cinstit despre si cum merg lucrurile in Moldova. Cu parere de rau , descopar ca nu e chiar asa. VA intrebati desigur ce este cu poza articolului si de ce a fost pusa.
Dupa mai multe interviuri ... ne-am gandit ca este timpul sa mai facem unul , cu cine ...? Va lasam sa ghiciti personajul din imagine!
Dupa cinci ani am ajuns sa nu-i mai recunoastem pe multi dintre ei .... cine sunt ei? Sunt cei ce nu sunt ce pareau a fi sau si mai rau ... nu sunt ceea ce pareau a fi .... Dar sa revenim la interviu , ati ghicit , e vorba de Stela Poapa ... care speram sa ne accepte invitatia si sa nu facem un simplu ... monolog!Comentarii

Chiar ma intrebam ce anume o sa o intrebati pe doamna Stela! Eu unul asi fi curios sa stiu .... daca l-a intalnit macar odata pe SOV! Cel putin asa stiam ca Unimedia a fost preluata de compania care opereaza Publika TV, postul pe care Sorin Ovidiu Vantu la lansat in Republica Moldova
de Igor in data de 2010-09-27 17:20
Eu una sunt curioasa cum de a devenit Stela asa de ... moale, am vazut interviul in legatura cu cetatenia , de fapt l-am ascultat ... si drept sa spun, nu seamana deloc cu ceea ce am vazut eu la Bucuresti ... dar banuiesc ca o sa imi stergeti comentariul, asa ca o las .. moale !
de Anastasia in data de 2010-09-27 17:22
Cu stersul nu se ocupa cei de la e-Moldova , eu unul ma intreb de ce pagina Stelei nu este .. la liber pe facebook? O fi un tertip de a citi numai daca esti prieten cu ... proprietara? :-"
de Sandel in data de 2010-09-27 17:24
Sandele

Cei care nu sunt prieteni cu Stela pot vedea doar o parte din informațiile de profil. Dacă Stela îți este cunoscut(ă) personal, trimite-i un mesaj.
de Redactia in data de 2010-09-27 17:28
Bai cretinule, iti dai prea multa importanta daca tu crezi ca la un cacat de mesaj trebuie sa iti raspunda toata lumea. sun-o, caut-o si daca iti spune explicit NU atunci scrie deba, dar nu asa, cretinule. Esti in lipsa de idei? Debilan
de Pentru debilanul de proprietar al blogului in data de 2010-10-07 06:39
Cum noi nu cenzuram decat ceea ce nu e normal sa para pe un site ... , desi tonul arata clar din ce zona a populatiei vine ... ne amuzam numai de emailul lui Debilan!
cretiniideaici si leprosulsucs
... Noi nu prea lucram pe baza de mesaje ...! :-"
de Redactia in data de 2010-10-08 12:04
Daca nu ati aflat inca ca de obicei 99 % din oamenii publici sunt lipsiti de caracter ... mai aveti de invatat ... eu una lucrez cu ei .. si din pacate ma cutremur de diferenta de comportament dintre ce arata pe sticla si cum se comporta cu cei de care nu prea au nevoie ... !
Indiferenta e ... totala! :-w
de Alionna in data de 2010-10-08 12:09


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare