Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

e-Moldova cu o noua politica
     media: 5.00 din 1 vot

Portalul e-Moldova , a decs sa vina in intampinarea celor peste 60 de mii de cititori cu noi rubrici. Plecat la drum cu scopul de a atrage atentia asuptra Moldovei, un glas al emigrantilor .. a ajuns in acest moment sa reuneasca alte cateva portaluri , printre care amintim numai e-Canada, unul dintre cele mai citite site-uri legate de emigrarea in Canada a cetatenilor moldoveni!
Am introdus rubrici noi , cum ar fi dedicatii muzicale , Piata Auto , Imobiliare si altele pe care va lasam sa le descoperiti singuri.
Multumim cititorilor nostrii, atat celor ce se ostrenesc a lasa un comentariu , dar si celor ce doar citesc si se informeaza. Ducem acuta lipsa de redactori, redactorul sef si ediotiastul nostru fiind pelcati ambii din Moldova , redacia s-a straduit sa va tina la curent cu cele mai importante opinii legate de tara noastra, de politica si mai ales am fost mereu un bastion impotriva comunismului si dictaturii de orice fel!Comentarii

Domnule porfesor, va multumesc pentru aceasta lectie de istorie.Nu stim prea multe, nu cunoastem adevarul istoric si ar trebui sa ni se spuna chiar daca nu ne place.
de Henrique in data de 2012-02-09 01:05


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare