Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Cum comentati ?
     media: 5.00 din 1 vot

Sursa imagine: facebook.com


Imaginea de pe facebook m-a facut sa zambesc, insa sa imi pun in acelasi timp intrebarea :
- Pot veni de sarbatori acasa ... sau ma vor expulza iarasi comunistii (aliati cu Lupul cel Rau) , si am avor trimite dupa "stampila umeda" pepost de viza in RM?
Mai mare debandada ca pana acum nu am vazut in Republika Moldova .. Alianta pentru integrare europeana ... din care facea parte si Lulul , a devenit acum in versiunea din padure Alianta pentru integrare in URSS , Putin comanda iarasi in MD , liderii politici se bat cap in cap, si Moldova se scufunda tot mai rau.
In poza avem 4 asi .... dar ma intreb daca nu cumva sunt 4 pacalici .. desi in MD acest joc nu prea exista ... sau nu stiu eu ...
1,7 milioane de alegători au votat .. e o veste buna ... caci teoretic mai sunt inca in Moldova ceva cetateni .... nu-s toti pe post de muncitori necalificati in Italia sau Moskova .... dar oare ce si pentru ce au votat?
Ma intreb pana cand va dura situatia unei Moldove cu presedinte interimar .. cu Lupu pe post de candidat .... si Voronin pe post de Tatuka ?ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare