Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Azi ia fiinta Fundatia e-Moldova
     media: 5.00 din 3 voturi

Am depasit de mult 5o de mii de cititori unici, asa ca am decis ca a sosit momentul s amai facem un pas pentru cetaenii Republicii Moldova. Si anume infiintarea unei fundatii non profit e-Moldova , cu scopul de a ajuta cat mai multi cetateni aflati in nevoie .
Cum va lua fiinta fundata?
In primul rand ne bazam pe oamenii simpli, cu venituri modeste. Va mirati nu e asa? Iata si explicatia .... cei cu dare de mana nu se prea gasesc in ziua de azi, asa ca vom merge dupa lozinca veche de zeci de ani ..."Prin noi insine".
Membrii portalului vor pune ladispozitie un sediu, o masina cateva calculatoare si .. munca voluntara. Si la fel va pune contabilul nostru la munca ... evident tot voluntar! (Macar s afie ce contabiliza)
Desigur speram sa gasim si sponsori, dar eu cred ca ei vor veni cu timpul... macar de rusine cand vor vedea ca cei saraci fac mai mult ca ei .....si evident ... ca ii vom lauda pe acest portal!
Cum se va proceda?
Se vor strange donatiile initial pentru a infiiinta fundatia , apoi se va incepe actiunea de ajutorare. Primii donatori vor fi si fondatorii fundatiei , la prima intalnire se vor dezbate modalitati, sume si plan de activitate!
Pentru inceput eu zic ca ... ajunge, voi reveni cu detalii curand!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare