Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Vlad Ulinici
     media: 5.00 din 2 voturi

Vlad Ulinici sau Vladimir Plahotniuc
La 7 august 2009, unul dintre cei mai influenţi actuali politicieni moldoveni a cerut României să-i fie schimbat numele, din Vladimir Plahotniuc în Vladimir Ulinici. Ulinici este, de altfel, numele de fată al mamei lui Vladimir Plahotniuc. Datele personale ale politicianului coincid întocmai cu cele ale cetăţeanului român Ulinici, de la data şi locul naşterii până la numele copiilor săi. Ca reşedinţă în România, Plahotniuc a indicat o casă aflată în cartierul rezidenţial Pipera din Voluntari, lângă Bucureşti.
La 29 ianuarie 2010, Vladimir Ulinici solicita în România schimbarea numelor pentru cei doi copii ai săi, Timofei şi Inochentie, din Plahotniuc în Ulinici. Serialul transformărilor nu s-a oprit aici. La 2 iunie 2010, prim-vicepreşedintele Moldovei a solicitat din nou statului român o schimbare de identitate, din Vladimir în Vlad Ulinici. Din acest moment, politicianul apare în Republica Moldova ca cetăţean al acestei ţări, cu numele Vladimir Plahotniuc. În acelaşi timp, contrar legislaţiei, aceeaşi persoană poartă numele Vlad Ulinici, sub care are acte de cetăţean român în dreapta Prutului.
La 10 august 2010, soţia demnitarului, Oxana Childescu, a cerut în România să-i fie schimbat numele de familie tot în Ulinici. Şi asta chiar dacă, cu un an înainte, la 30 iunie 2009, soţii Plahotniuc au intentat acţiune de divorţ în Moldova. Rezoluţia magistraţilor nu mai apare însă pe site-ul Judecătoriei. Despre dubla identitate, prim-vicepreşedintele Parlamentului de la Chişinău a refuzat orice comentariu. „Nu mă interesează cine sunteţi", a răspuns scurt Plahotniuc-Ulinici jurnaliştilor de la „Adevărul".

sursa : Adevarul.ro

Nu faptul ca oligarhii isi schiba numele, identitatea sau adresa este revoltator , ci modul in care acestia ne sfideaza. Incepand cu administratorul de bloc si terminant cu functionarul public , toti au impresia ca pot face orice si oricum fara a fi trasi la raspundere. Pot injura pe oricine sub umbrela imunitatii ... pot rade in fata presei sau pot interzice accesul acesteia in institutii publice . Pe scurt - pot face tot ceea ce doresc! Pana cand? Iata intrebrea zilei!
Sa le dam cartonasul rosu?Comentarii

Am mutat articolul de la sectiunea politica la cea de caricaturi .. pentru ca politica este o caricatura! (n.r.)
de Redactia in data de 2011-02-01 08:28
Ulinici - Plahotniuc ar trebui sa invete despre Iurie Darie, Anastasia Lazariuc , Colea Răutu si multi altii care nu se rusinau de numele lor cu influente slave ...si cum spunea cineva (Vitalie Cojocari) , in Romania Ulinici este clar .. de provenienta romaneasca , nume uzual dat celor ce isi schimba des numele!
de Iurie in data de 2011-02-01 08:53


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare