Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Comunistii au castigat Capitala .. dar nu anul acesta!
     media: 5.00 din 1 vot

"Nu recunoaștem înfrângerea din cauza încălcărilor și fraudelor care au avut loc. Vom utiliza toate metodele legale pentru a apăra votul acordat candidatului PCRM". Declaraţia aparţine candidatului PCRM la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Igor Dodon, şi a fost lansată în cadrul unui briefing de presă. Dodon a subliniat că în această luptă, comuniştii nu sunt învingători, dar nici cei care au pierdut.


Acesta nu a specificat care sunt acţiunile ce urmează a fi întreprinse, însă a precizat că acestea vor demara în următoarele ore şi zile. Potrivit lui, diferenţa de un singur punct procentual nu poate fi considerată înfrângere. Candidatul PCRM a invocat multiple încălcări şi fraude din partea actualei guvernări, printre care prezența "suflete moarte" pe listele electorale, transportări masive ale oamenilor în ziua alegerilor şi numărarea "vicioasa" a voturilor de către organele electorale.


Comunistul a fost foarte concis în declaraţii şi a refuzat să răspundă la orice întrebări din partea presei.

Menționăm că, până în prezent, reprezentanții PCRM s-au ferit de presă, refuzând să facă declarații pe marginea rezultatului anunțat de Comisia Electorală Centrală.

UNIMEDIA precizează că după procesarea a 100% din procesele verbale, datele preliminare CEC arată că Dorin Chirtoacă, cu o diferenţă de 4422 de voturi, a câştigat cel de- al doilea tur de scrutin în faţa contracandidatului său, Igor Dodon. Liberalul a obţinut 50,6% din voturi, comunistul - 49,4%.Comentarii

domnul Frâncu / Va Multumesc mult !Astept din nou muaejsl Dvs.si felicitari pentru tot ceea ce faceti !
de Sunny in data de 2012-02-09 14:41


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare