Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Mega Forum Moldova
     media: 5.00 din 3 voturi

Iata ca incercam sa venim in sprijinul celor peste 115 mii de cititori ai e-Moldova , cu un Mega Forum! Abia lansat acest Mega Forum MOldova la adresa : http://forum.e-4u.info va asteapta cu opinii, discutii si creatorii acestui spatiu virtual spera ca in final, o mare comunitate sa se formeze!

Puteti discuta despre orice : Politica, Muzica, Divertisment, masini si scootere ..... orice subiect este bine venit! Pentru inceput daca se deschide un subiect nou, acesta va fi mai intai aprobat de moderatori, in asa fel incat sa nu avem surpriza inscrierilor de tip SPAM.

Veti gasi aici informatii despre Cetatena Romana , Emigrare in Canada si SUA , Loteria vizelor (DV_2013) , Locuri de munca in Moldova si peste hotare ... deci aveti la dispozitie sute de subiecte interesante!

Realizatorii forumului promit si premii pentru cel mai activ membru, cel mai interesant subiect , si multe alte premii! Incearca Mega Forum Moldova!
Comentarii

Aflasem deja, dar e cam greu să stau treaz la acea oră! Dau şi ăştia Wajda o dată pe an, şi acnuti îl pun la miezul nopţii…
de Neide in data de 2012-02-08 22:25


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare