Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Cine este Natalia Morari ?
     media: 5.00 din 3 voturi

Am cautat si noi pe internet sa aflam raspunsul la intrebare, si iata ce am gasit ... repetat obsesiv:

Morari-Tkaciuk – un roman în SMS-uri. Potrivit Jurnal de chisinau, cu o zi înainte de moartea lui Valeriu Boboc, în noaptea de 6 spre 7 aprilie, la ora 1.40, unul din organizatorii acţiunilor de protest, jurnalista Natalia Morari, îi urează „noapte bună” ideologului PCRM, Mark Tkaciuk
Descifrarea schimburilor de SMS-uri, document care a ajuns acum câteva săptămâni la redacţia Jurnal, scoate la iveală că, în timp ce scanda „Jos comuniştii!”, Natalia Morari ar fi avut o legătură strânsă, pe alocuri chiar cu tentă amoroasă cu Mark Tkaciuk. Le-a urat succese în alegeri lui Vlad Filat şi Dorin Chirtoacă, însă era convinsă că va învinge PCRM. „Iată că s-a terminat”, îi trimite un mesaj de încurajare Natalia Morari, în amiaza zilei de 5 aprilie prietenului său Mark, care până atunci se arătase foarte ocupat. Pe parcursul campaniei, cei doi îşi tot trimiteau mesaje în care îşi spuneau că le e dor unul de celălalt, scrie sursa citata.
Cum nu stim inca in ce fel sa comentam stirea care strabate de ieri iinternetul am pus semnul ? la titlul nostru si nu ! Deci este de fapt o intrebare si nu o descoerire.
Faptul ca presa si politicieni sunt "pe alocuri" si "ca continut" amestecate , nu ne miram. Faptul ca in permanent apublicul este manipulat si jucat pe degete nu poatre decat sa ne doara!
N.r. Aprecim in mod deosebit puterea de a nu arata publicului ce gandeste!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare