Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Suna ieftin in Moldova
     media: 0.00 din 0 voturi

A aparut in sfarsit o modalitate de a suna ieftin in Moldova, din strainatate. Am ctit de curand pe Infomedia , la stirile dedicate Republicii Moldova.

Dupa ce ani la rand ne-am folosit de variantele cu 5 SMS-uri gratuite oferite de Orange si Moldcell , iata ca acum putem vorbi ieftin si pe telefon. Tarifele sunt extraordinar de convenabile si in plus poti vorbi oricand. Este drept, cei mai multi discuta pe Skype sau alte variante oferite de internet, insa parca tot o discutie telefonica este mai "directa".
Fiecare cu parerea sa, insa ne-am gandit sa nu scapam ocazia si sa va anuntam si pe voi, cititorii zilnici ai e-Moldova despre oportunitatea descrisa de InfoMedia, mai ales ca mai rar o publicatie de peste Prut sa se gandeasca si la noi Moldovenii (in mod direct si cu scop umanitar).

Rugam pe aceasta cale si cititorii sa ne semnaleze orice varianta ieftina de a comunica cu cei dragi. Sa nu uitam ca nu toti au internet acasa, sau suficienti bani ca sa discut emai mult cu cei ramasi acasa.

Credem ca un gest facut cu darnicie iti va aduce mai multa satisfactie decat daca ai sa tii ceea ce ai gasit (probabil cu greu), doar pentru tine!
ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare