Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Masini Second Hand
     media: 3.67 din 3 voturi

Nu toata lumea isi poate permite sa cumpere o masina noua, asa ca multi apelam la cumparea unei masini second hand. Insa daca am decis sa cumparam o masina second hand, trebuie sa stim cateva secrete care ne ajuta sa evtam un dezastru financiar.


Daca este o masina veche, evident are ceva kilometrii parcursi, deci este bine sa stim cati kilometri are la bord masina. Insa de obicei este un criteriu destul de greu de apreciat, in primul rand pentru ca acesta se poate modifica destul de simplu, chiar si la masinile cu calculator de bord. Daca numarul de kilometrii este prea mic in raport cu varsta masinii, atunci 99% exista sansa sa fie modificat. Daca socotim ca in medie un automobil parcurge 15000-20000 de km pe an, stiind data punerii in circulatie, este simplu de calculat cam la ce kilometraj s-a ajuns pentru masina second hand pe care doriti sa o cumparati. Evident ar fi bine de stiut pe ce fel de drumuri a mers masina respectiva, de tara, in oras sau in Germania (de exemplu).


Aspectul exterior al masinii este si el important, insa multe vicii se pot ascunde destul de usor, iar in cazul in care sunteti novice, ar fi bine sa aveti langa dumneavoastra pe cineva care sa va ajute la inspectarea unei masini secnd hand. Daca se observa lovituri in locuri unde se afla agregate ale masinii, ar trebui verificate si ele, caci in mod sigur au fost afectate .


Dupa examenul exterior , ar trebui s ava uitati la interiorul masinii, starea tapiteriei fiind un aspect important, starea incuietorilor, geamurile trebuiesc si ele verificate. In general se verifica in amanunt cam tot, caci d emulte ori s-au vazut cazuri in care stergatorul din spate nu functiona sau nu stropea cu apa geamul din spate. Oglinzile daca sunt electrice, trebuiesc manevrate pentru ase vedea daca merg pana la capat, se regleaza usor si nu se blocheaza. Nu uitati, o masina second hand are cu siguranta foarte multe deficiente, si daca nu vi le spune vanzatorul, atunci inseamna ca sunt mai multe decat va inchipuiti.
ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare