Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Patriotii Basarabiei
     media: 4.75 din 4 voturi

Partidul Patriotii Basarabiei a fost infiintat azi dimineata pe FaceBook. Fondatorul partidului, domnul Camerun, a anuntat azi de dimineat aca a fosndat acest partid, care momentan are un singur membru si un adept. Adeptul este vecina de bloc, doamna Maria, care a recunoscut ca este Basarabeanca, desi a lucrat 20 de ani in Italia.
Acest partid sustine, conform declaratiilor fondatorului Basarabia, limba basarabeana si unirea Basarabiei cu Germania. Acest partid este impotriva unirii cu Romania sau Rusia. Sloganul electoral al partidului Patriotii Basarabiei este:
- DA santem Basarabeni! Nu suntem Moldoveni (pentru a nu fi confundati)
- Da limba Basarabeana! Nu limba moldoveneasca.
- Da stat Basarabean! Nu colonie ruseasca!
- Da Germania! Nu Rusia

Deasemnea presedinte al partidului s-a propus sa fie domnul John Onoje, care inca nu a fost gasit pentru a adera la acest partid. Partidul Patriotii Basarabiei este cel mai progresist partid politic din lume, deoarece el nu exclude membrii altor partide, locuitorii altor tari sau adeptii altor religii. Poti fi membru al partidului chiar daca esti membru PCRM. Singura obligatie pe care o ai ca membru de partid este sa recunosti ca esti Basarabean. Imnul partidului va fi melodia interpretata de Tatiana Stepa, daca interpreta si compozitorul vor fi de acord cu acest lucru (detinatorii drepturilor de autor ai Tatianei Stepa si ai lui Adrian Paunescu).

Fondatorul partidului sustine ca numele de roman este unul de data recenta, insa Basarabia are o vechime si o semnificatie mult mai adanca, incepand cu Basarab I. Deasemenea partidul sustine ca cetatenii basarabeni sa primeasca indemnizatii din Rusia, Romania, Ucraina, Germania,Turcia si SUA asa cum primesc cei din Transnistria dn Rusia.

Pentru a intelege ce este limba basarabeana , ascultati cel mai bun exemplu in cantecul lui Ion Aldea Teodorovici. Daca est emacar un om care nu intelege ce este si ce reprezinta ea pentru basarabeni, atunci vom retrage acest partid de pe scena politica din Republica Moldova, Romania, Ucraina, Ungaria si Timoc.Comentarii

Daca te considri urmasul lui Basarab I Intemeietorul, vorbesti aceiasi limba cu el, adera si tu la pagina noastra de FaceBook!
de Patriotii BAsarabiei in data de 2012-09-15 10:35


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare