Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Biografie Nata Albot
     media: 5.00 din 2 voturi

Scurta biografie Nata Albot, in limba moldoveneasca. Cunoscuta de toata lumea, Nata Albot s-a nascut in anul 1979 intr-o manala din Chisinau. Isi serbeaza ziua in fiecare an pe data de 26 octombrie, deci in curand va fi iar ziua ei. Manalaua in care s-a nascut este un a cu totul si cu totul deosebita, multe orhidei cresc aici, acestia fiind masculii orhideelor, care cresc doar in manalaua Natei. A finisat dreptul la Universitatea de Stat din Republica Moldova, unde a stat pana cand a descoperit vocatia ei pentru reporterie. A porterit initail la Radio PRO FM Chisinau, apoi a reorterit pentru PRO TV apoi a re-reporterit la Prime TV.


Este casatorita cu Ruslan Uskov, si asa a descoperit ca "Ne îndrăgostim ca să ne unim ca să ne ucidem iubirea" iar impreuna au cresut cele doua fetite, Eva si Sofia. In noua lor casa, castigata din banii din reporterit, este una de vis. Ar fi bine sa terminati si voi rapid porteria, sa va reprofilati pe reporterit, si astfel sa ajungeti sa va mutati di manalele in care locuiti acum. Apropos de vorbe de duh, Nata Albot este o liber cugetatoare, cand nu face "pacheturi", ea mediteaza la evolutia rasei umane, astfel ea a descoperit, la ceva distanta de Charles Darwin  ca “Politicienii sunt ca spermatozoizii, maxim 1-2 dintre ei rămân oameni”. Ati inteles sper ca spermatozoizii sunt initial oameni, apoi evolueaza in ... asteptam viitorul articol al Natei Albot sa ne dezvaluie acest secret. Panerul ei de cunoastinte este plin de "alehamite", un fel de Ale si Hamite, crescute printre orhidei.

Frumoasa biografie, din care am inteles clar de ce din sutele de mesaje primite pe FaceBook pentru angajare la Jurnal TV, nu a fost ales nimeni sa reportereze alaturi de dansa. Porteriti cu bagare de seama dragii nostri, iar abia apoi sa aveti curajul sa cautati un loc de munca in reporterit!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare