Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Tanar si Nelinistit are un nou site
     media: 0.00 din 0 voturi

Dragii nostri cititori, asa cum am promis celor ce ne scriu regulat pe FaceBook, iata ca va oferim un site nou, de o calitate mult superioara acestuia, la care bineinteles ca nu vom renunta, insa va vom oferi de 10 ori mai multa informatie, de doua ori mai putina reclama si de 3 ori mai multa transparenta.


Noul portal de seriale online va sta acum la dispozitie, fie prin link-urile de pe acest site fie prin bannerul de mai sus. Acum veti putea sa postati pe site-ul nostru, atat articole depsre personajul vostru preferat, cat si comentarii personalizate. Toti utilizatorii care doresc sa socializeze, fie ca vor avea o poza si un nume real, fie ca vor alege un avatar din filmul Tanar si Nelinistit, sau chiar contul de FaceBook, veti fi mereu mai aproape de noi si de colegii de pe site.


e-Cinema va fi incepand de azi legatura ta cu lumea fimului, si daca macar 10 % din cei ce au ales sa fie saptamanal alaturi de noi, vor da un like pe pagina noastra de FaceBook si vor scrie de ce le place serialul Tanar si Nelinistit, vom deveni cea mai mare comunitate de pe internet a iubitorilor acestui serial din Romania.


Site-ul vechi Tanar si Nelinistit va sta inca la dispozitie, pana ce noul site va fi populat cu personaje din film. Daca aveti sugestii pentru noul site, le asteptam cu drag!


Site-uri Utile
     media: 0.00 din 0 voturi

Dragi cititori, azi am incercat sa gasim cateva din site-urile de peste Prut care se ocupa mai intens de problematica din Republica Moldova. Nu am facut inca un stiudiu al calitatii informatiei de pe aceste site-uri, insa am studiat mai ales frecventa si diversitatea informatiilor despre tara noastra. Dupa ce am terminat acest studiu, am decis sa va facem si voua cunoscut rezultatul studiului. Pe primul loc s-a aflat site-ul de stiri InfoMedia, care are dedicat Republicii Moldova un vast capitol (cam 10 % din informatii se refera la Republica Moldova).


Am gasit informatii diverse, de la locuri de munca pentru moldoveni, pana la actori din Republica Moldova care s-au stabilit in Romania. Pentu cei intersati de aceste subiecte le oferim sansa sa citeasca si sa ne spuna si noua parerea lor. Site-ul InfoMedia ofera sansa citirorilor sa descopere republica Moldva prin ochii diasporei Romanesti, dar si prin ochii moldovenilor plecati la studii in Romania.


Ce am apreciat in mod deosebit a fost minutiozitatea cu care sunt scrise toate articolele despre Republica Moldova, foarte documentate si mai ales fara a fi interpretate de autor. Desigur, am gasit si cateva "pamflete" legate de "limba moldoveneasca" sau exprimari "moldovenesti" ale oamenilor din presa moldoveneasca.


In concluzie, credem ca este un portal pe care ar fi util sa-l vizitati, iar saptamana viitoare vom prezenta si alte site-uri care trateaza probleme importante din tara noastra.


Biografie Nata Albot
     media: 5.00 din 2 voturi

Scurta biografie Nata Albot, in limba moldoveneasca. Cunoscuta de toata lumea, Nata Albot s-a nascut in anul 1979 intr-o manala din Chisinau. Isi serbeaza ziua in fiecare an pe data de 26 octombrie, deci in curand va fi iar ziua ei. Manalaua in care s-a nascut este un a cu totul si cu totul deosebita, multe orhidei cresc aici, acestia fiind masculii orhideelor, care cresc doar in manalaua Natei. A finisat dreptul la Universitatea de Stat din Republica Moldova, unde a stat pana cand a descoperit vocatia ei pentru reporterie. A porterit initail la Radio PRO FM Chisinau, apoi a reorterit pentru PRO TV apoi a re-reporterit la Prime TV.


Este casatorita cu Ruslan Uskov, si asa a descoperit ca "Ne îndrăgostim ca să ne unim ca să ne ucidem iubirea" iar impreuna au cresut cele doua fetite, Eva si Sofia. In noua lor casa, castigata din banii din reporterit, este una de vis. Ar fi bine sa terminati si voi rapid porteria, sa va reprofilati pe reporterit, si astfel sa ajungeti sa va mutati di manalele in care locuiti acum. Apropos de vorbe de duh, Nata Albot este o liber cugetatoare, cand nu face "pacheturi", ea mediteaza la evolutia rasei umane, astfel ea a descoperit, la ceva distanta de Charles Darwin  ca “Politicienii sunt ca spermatozoizii, maxim 1-2 dintre ei rămân oameni”. Ati inteles sper ca spermatozoizii sunt initial oameni, apoi evolueaza in ... asteptam viitorul articol al Natei Albot sa ne dezvaluie acest secret. Panerul ei de cunoastinte este plin de "alehamite", un fel de Ale si Hamite, crescute printre orhidei.

Frumoasa biografie, din care am inteles clar de ce din sutele de mesaje primite pe FaceBook pentru angajare la Jurnal TV, nu a fost ales nimeni sa reportereze alaturi de dansa. Porteriti cu bagare de seama dragii nostri, iar abia apoi sa aveti curajul sa cautati un loc de munca in reporterit! 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare