Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

De ce au nevoie romanii de un purificator de aer
     media: 5.00 din 1 vot

Indiferent ca traiesti in Moldova, Muntenia, Transilvania, Banat, Crisana, Maramures, Bucovina, Dobrogea, sau Oltenia, mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat. Pana si ploile sunt acide, uneori. Atunci, ce este de facut?


Exista aparate speciale care curata aerul. De exemplu un purificator de aer Heavenfresh Intelli-Pro care are o tehnologie foarte moderna. Acesta elimina fumul, bacteriile, aerul poluat si praful din casa. Este un aparat special, nu face zgomot si nu consuma mult curent electric.


Romanii au noroc ca Spectral Company SRL comercializeaza la nivel national echipamente profesionale care elimina principalele probleme cu care se confrunta locuintele: climat nesanatos, mucegai, igrasie, praf, mirosuri neplacute, etc.


Din pacate, un studiu realizat de UE a dovedit ca Bucurestiul este cel mai poluat oras european, dar in comparatie cu alte orase dinRomania, i se alatura Targu Jiu, Suceava,Timisoarasi Rovinari, cu toate ca le prinde din urma si Iasi.


Un purificator aer este ideal pentru case si birouri. Fara o sanatate de fier nu poti face mare lucru in viata, asadar daca nu investim in mentinerea ei, atunci in ce?ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare