Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Microbuze Chisinau Bucuresti
     media: 5.00 din 1 vot


Acum poti ajunge rapid si confortabil de la Chisinau la Bucuresti cu microbuzul. Trebuie doar sa faci o rezervare la unul din numerele de telefon:


MD: 079451560 ; 069161840
RO: 0727296815 ; 0729716787


Folosind prgramul Autogara Chisinau - Bucuresti te ajutam sa gasesti un loc liber la toate cursele cu plecare din Chisinau sau Bucuresti, fati si tu o rezervare si pleaca fara griji la drum. Posibiliate de a achita si rezerva transportul dus-intors! Castigi timp si bani!


Ai nevoie de transport din Chisinau la Bucuresti? Sau de la Bucuresti la Chisinau? Zilnic avem plecari cu rutiere pe ruta Chisinau - Bucuresti - Chisinau in fiecare zi. Fa o rezervare din timp si te putem lua de acasa!


Deasemenea de doua ori pe saptamana plecari din Moldova in Italia( marti si sambata)! La noi ai cel mai ieftin transport de pasageri pe rutierele care pleaca din Chisinau si te duc pana in Italia!


Iata si programul complet la Autogara Chisinau!


Magazin Online electronice
     media: 5.00 din 2 voturi

ElectroniceOnline.info este un magazin online de produse IT, produse electronice,produse electrocasnice cat si telefoane mobile care promoveza reducerile de la alte magazine online. Electronice Online la pret Redus !
Pe langa toate reducerile care le gasiti pe website , promovam si produsele la care primiti cadou la achizitionare, unele produse au si livrare gratuita.Reduceri de pana la 90% ! Cele mai tari oferte de la magazinele online de top. Totul la cel mai mic pret de pe piata !


Magazinele online sunt in general cu 30 % mai ieftine decat cele clasice! Convigete singur!


De ce au nevoie romanii de un purificator de aer
     media: 5.00 din 1 vot

Indiferent ca traiesti in Moldova, Muntenia, Transilvania, Banat, Crisana, Maramures, Bucovina, Dobrogea, sau Oltenia, mediul inconjurator este din ce in ce mai poluat. Pana si ploile sunt acide, uneori. Atunci, ce este de facut?


Exista aparate speciale care curata aerul. De exemplu un purificator de aer Heavenfresh Intelli-Pro care are o tehnologie foarte moderna. Acesta elimina fumul, bacteriile, aerul poluat si praful din casa. Este un aparat special, nu face zgomot si nu consuma mult curent electric.


Romanii au noroc ca Spectral Company SRL comercializeaza la nivel national echipamente profesionale care elimina principalele probleme cu care se confrunta locuintele: climat nesanatos, mucegai, igrasie, praf, mirosuri neplacute, etc.


Din pacate, un studiu realizat de UE a dovedit ca Bucurestiul este cel mai poluat oras european, dar in comparatie cu alte orase dinRomania, i se alatura Targu Jiu, Suceava,Timisoarasi Rovinari, cu toate ca le prinde din urma si Iasi.


Un purificator aer este ideal pentru case si birouri. Fara o sanatate de fier nu poti face mare lucru in viata, asadar daca nu investim in mentinerea ei, atunci in ce? 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare