Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Bigrafie Doru Dendiu
     media: 5.00 din 1 vot


Dupa ce am cautat timp de doua ore o biografie Doru Dendiu pe inetrnet, am decis sa va oferim noi una, nu foarte completa, penru ca dupa ce am cerut una mai detaliata de la colegii de la All MoLdova, am trans concluzia ca trebuie sa ne multumim cu ceea ce deja cunoastem si cu ce se poate gasi in mod public, in mediul online.


Astfel stim deja ca Doru Dendiu s-a nascut la Constanta, unde a infiintat publicaţia studenţească Exponto. S-a desavarsit ca jurnalist alaturi de unul din cei mai mari oameni de presa din Romania, Ion Cristoiu. In perioada 1992-1994 a fost reporter de investigatii la ”Evenimentul Zilei”, iar din 2007 pana in 2012 a lucrat pentru Televiziunea Romana, fiind  Corespondent permanent în Republica Moldova.


In 2009 a fost arestat la Chisinau, cand conducerea comunista l-a considerat unul dintre organizatorii si iniţiatorii  protestelor din aprilie 2009 de la Chişinău. Cu aceatsa ocazie lui Doru Dendiu i-a fost retrasă acreditarea de corespondent al TVR.


In momentul de fata a ales sa se ocupe de cresterea copilului sau, fiind proaspat tatic. Impreuna cu sotia sa Angela Blonskaia - actuala Dendiu, se pare ca planuiesc un nou copilas, de preferinta fata. Daca ar fi sa luam de bune datele de pe wikipedia legate de Doru Dendiu, acesta a ocupat si fotoliul de director al departamentului de stiri de la Jurnal TV, functie preluata mai apoi de Corneliu Durnescu.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare