Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Bigrafie Anastasia Lazariuc
     media: 5.00 din 1 vot


Intalnirea recenta dintre Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu ne prilejuieste editarea reportajului "Bigrafie Anastasia Lazariuc", desi recunoastem ca trebuia sa o facem cu mult timp in urma. Se stie ca viata cantaretei Anastasia Lazariuc nu a fost una usoara in Republivca Moldova, casnicia mai ales a fost un dezastru. Totusi din ea a rezultat ceea ce Anastasia numeste "viata si sufletulmeu", frumoasa  Ileana Lazariuc.


Astfel biografia Anastasiei Lazariuc cuprinde mai multe etape, etapa din Moldova si cea din Romania. Artista s-a nascut in anul  1953 la Băcioi, in ziua de 6 iulie. Din anul  1972 si pana in 1989 canta cu mare succes in Republica Moldova, dar si un tot URSS-ul. Absolventa a Școlii muzical-profesionaeă „Ștefan Neaga” din Chișinău, artista a ajuns in anul 1989 sa cante cu ocazia  unui spectacol dedicat compozitorului Eugen Doga de la Chișinău, unde face cunostinta cu artistii din Romania, printre care si  Mihai Constantinescu. Acesta ii va compune cateva melodii de succes, se spuen ca o idila ar fi fost intre ei, chiar la o intalnire pe platoul happy Hour, acestia au recunoscut mai direct sau mai pe ocolite ca idila a avut loc.


Totusi ultima intalnire dintre cei doi a fost rece, Anastasia Lazariuc se pareca nu a uitat insinuarile nu tocmai cavaleresti ale lui Mihai Constantinescu, care acum s-a purtat ca un mielusel, declarand dragoste eterna frumoasei moldovence.ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare