Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Se cauta manichiurista - pedichiurista
     media: 5.00 din 1 vot

Azi am citit pe site-ul All MoLdova ca este criza de manichiuriste si pedichiuriste in Chisinau. Asa ca suntem primii care dam sfoara in tara, caci se cauta cu disperare o manichiurista - pedichiurista pentru Nata Albot. Aceatsa, in disperare de cauza, a dat anuntul inclusiv pe FaceBook, doar-doar se va ivi cineva care sa o ajute.


Credem noi ca pana la Revelion se va gasi un loc liber in saloanele din Chisinau, dar daca nu gaseste pana in ultima clipa, ne oferim noi sa trimitem o manichiurista - pedichiurista la Jurnal TV. Astfel va putea impaca si capra si  varza, va avea manichiura si pedichiura facute, iar in acelasi timp va putea sta la munca, sa ne gateasca ceva bun, de preferinta din carne de capra si cu putina varza calita.


Daca detineti  un salon de Manichiura si Pedichiura in Chisinau, poate faceti un efort si va eliberati pentru doua ore si pentru cea care face reporterie cel mai bine in Moldova!
Asemanarea cu interpreta Karizma nu prea e la locul ei in articolul colegilor, dar ce poti face?ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare