Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Se cauta manichiurista - pedichiurista
     media: 5.00 din 1 vot

Azi am citit pe site-ul All MoLdova ca este criza de manichiuriste si pedichiuriste in Chisinau. Asa ca suntem primii care dam sfoara in tara, caci se cauta cu disperare o manichiurista - pedichiurista pentru Nata Albot. Aceatsa, in disperare de cauza, a dat anuntul inclusiv pe FaceBook, doar-doar se va ivi cineva care sa o ajute.


Credem noi ca pana la Revelion se va gasi un loc liber in saloanele din Chisinau, dar daca nu gaseste pana in ultima clipa, ne oferim noi sa trimitem o manichiurista - pedichiurista la Jurnal TV. Astfel va putea impaca si capra si  varza, va avea manichiura si pedichiura facute, iar in acelasi timp va putea sta la munca, sa ne gateasca ceva bun, de preferinta din carne de capra si cu putina varza calita.


Daca detineti  un salon de Manichiura si Pedichiura in Chisinau, poate faceti un efort si va eliberati pentru doua ore si pentru cea care face reporterie cel mai bine in Moldova!
Asemanarea cu interpreta Karizma nu prea e la locul ei in articolul colegilor, dar ce poti face?


Bigrafie Anastasia Lazariuc
     media: 5.00 din 1 vot


Intalnirea recenta dintre Anastasia Lazariuc și Mihai Constantinescu ne prilejuieste editarea reportajului "Bigrafie Anastasia Lazariuc", desi recunoastem ca trebuia sa o facem cu mult timp in urma. Se stie ca viata cantaretei Anastasia Lazariuc nu a fost una usoara in Republivca Moldova, casnicia mai ales a fost un dezastru. Totusi din ea a rezultat ceea ce Anastasia numeste "viata si sufletulmeu", frumoasa  Ileana Lazariuc.


Astfel biografia Anastasiei Lazariuc cuprinde mai multe etape, etapa din Moldova si cea din Romania. Artista s-a nascut in anul  1953 la Băcioi, in ziua de 6 iulie. Din anul  1972 si pana in 1989 canta cu mare succes in Republica Moldova, dar si un tot URSS-ul. Absolventa a Școlii muzical-profesionaeă „Ștefan Neaga” din Chișinău, artista a ajuns in anul 1989 sa cante cu ocazia  unui spectacol dedicat compozitorului Eugen Doga de la Chișinău, unde face cunostinta cu artistii din Romania, printre care si  Mihai Constantinescu. Acesta ii va compune cateva melodii de succes, se spuen ca o idila ar fi fost intre ei, chiar la o intalnire pe platoul happy Hour, acestia au recunoscut mai direct sau mai pe ocolite ca idila a avut loc.


Totusi ultima intalnire dintre cei doi a fost rece, Anastasia Lazariuc se pareca nu a uitat insinuarile nu tocmai cavaleresti ale lui Mihai Constantinescu, care acum s-a purtat ca un mielusel, declarand dragoste eterna frumoasei moldovence.


Bigrafie Doru Dendiu
     media: 5.00 din 1 vot


Dupa ce am cautat timp de doua ore o biografie Doru Dendiu pe inetrnet, am decis sa va oferim noi una, nu foarte completa, penru ca dupa ce am cerut una mai detaliata de la colegii de la All MoLdova, am trans concluzia ca trebuie sa ne multumim cu ceea ce deja cunoastem si cu ce se poate gasi in mod public, in mediul online.


Astfel stim deja ca Doru Dendiu s-a nascut la Constanta, unde a infiintat publicaţia studenţească Exponto. S-a desavarsit ca jurnalist alaturi de unul din cei mai mari oameni de presa din Romania, Ion Cristoiu. In perioada 1992-1994 a fost reporter de investigatii la ”Evenimentul Zilei”, iar din 2007 pana in 2012 a lucrat pentru Televiziunea Romana, fiind  Corespondent permanent în Republica Moldova.


In 2009 a fost arestat la Chisinau, cand conducerea comunista l-a considerat unul dintre organizatorii si iniţiatorii  protestelor din aprilie 2009 de la Chişinău. Cu aceatsa ocazie lui Doru Dendiu i-a fost retrasă acreditarea de corespondent al TVR.


In momentul de fata a ales sa se ocupe de cresterea copilului sau, fiind proaspat tatic. Impreuna cu sotia sa Angela Blonskaia - actuala Dendiu, se pare ca planuiesc un nou copilas, de preferinta fata. Daca ar fi sa luam de bune datele de pe wikipedia legate de Doru Dendiu, acesta a ocupat si fotoliul de director al departamentului de stiri de la Jurnal TV, functie preluata mai apoi de Corneliu Durnescu.


Nata Albot si tineretul
     media: 5.00 din 1 vot

Dupa principiul "gaina batrana face emisiunea buna" se pare ca se ghideaza si una din televiziunile din Republica Moldova. Cautam zilele trecute cam pe unde ne aflam cu audienta, evident prin verificarea traficului. Si nu mica ne-a fost mirarea cand am descoperit ca am ajuns la categoria "biografii" pe primul loc cu keywordul biografia N.A.
Teoretic autorul paginii personale, a blogului mai bine zis, ar fi trebuit sa fie pe prima pozitie, insa se pare ca am facut pasul decisiv, am ajuns noi pe primul loc.  Personajul de 33 de anisori sta cocotat pe ecranul a cel putin doua emisiuni (poate sunt maimulte, insa din reclame, am tras concluzia ca sunt minim doua) inconjurata de cocosei tinerei. In definitiv care este treaba noastra? Si uite cum am pus intrebarea asta, am decis sa scurtam articolul. Pana la urma nu e treaba noastra de ce N.a. sta pe sticla langa tinerei si se crede de varsta lor. Este realizator TV, iar noi niste amarati de ... ziaristi. Ramenti cu bine si mergeti la votare! Cat mai aveti timp! 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare