Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Nata Albot s-a eclipsat
     media: 5.00 din 1 vot


Uitasem complet de Nata Albot si a ei limba intortochiata, dar a sosit pe adresa redactiei o informatie : Jurnal TV angajeaza - a nu stiu cata oara -  reporter, care va avea funcţia şi de asistent de producţie.  Si cum suntem imediat sub domnia sa, in SERP, am zis ca poate ar fi bine sa o integram in emisiunea "Limba Romana pentru increzuti", desi mai placut era sa o invite colegii de la Ora de ras, si sa o citeze de pe blog-ul ei personal.


Am ramas cu gura cascata, citind experesii de genul "Prima dată, eclipsată de o supărare" sau "A doua oară, eclipsată de bucuria" sau si mai cacofonicul  "nu descoperisem încă că îmi lipseşte". Pai daca asta e nivelul sefilor, reporterul, care de obicei e cu cel putin o treapta mai jos, ce ne mai poate oferi?


Probabil ca se crede "rupta din soare" altfel nu ne explicam cum poate fi eclipsata de mai multe ori. Asa de stralucitoare sa fie doamna Nata Albot? Poate ca o sa creada ca avem ceva personal cu ea, insa o asiguram ca nu avem decat stima si respect. Nu oricine care poate scrie in acest mod poate ajunge la performantele ei profesionale. Asa ca, nu avem nimic personal cu ea, ci cu modul de exprimare. Si evident cu filmele in rusa de la Jurnal TV. Daca ar fi in limba originala, cu titrare facuta fara "se priemeste sau esti bravo", ar invata si ea sa "graiasca" macar l anivelul unui elev de clasa a 8-a. Ii uram succese si realizari pe masura efortului depus. Si cum spunea o colega de redactie, Nata Albot esti "maladeţ". 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare