Moldova - Basarabia - Romania
Locul unde romanii devin Romani

contor
contor Scriu Artcole

 

Plahotniuc TV cel mai citit blog din Moldova
     media: 5.00 din 2 voturi

Portalul Plahotniuc,TV a devenit in scurt timp cel mai citit blog din Moldova, nu doar datorita faptului ca prezinta fara partinire stiri si informatii din Republica Moldova, dar si pentru ca urmareste cu atentie miscarile de pe scena politica si reactiile populatiei deceptionate de clasa politica. Nu va lasati pacaliti de numele site-ului, nu are nicio legatura cu politicianul Vlad Plahotniuc, insa are legatura stransa cu viata din Moldova.


Plahotniuc TV va implini in curand trei luni de existenta, insa deja a reusit sa-si atraga un public inteligent, care nu citreste doar titlul unui articol ci incearca sa inteleaga ce au vrut sa spuna editorialistii acestui site. Am vazut chiar politicieni care cad in aceasta capcana, vad adresa site-ului, citesc titlul si isi fac o impresie despre ce ar putea fi vorba in acel articol. Este greseala pe care o fac si atunici cand vor sa faca populatia sa creada in ei, dar nu-i asculta niciodata!


Le urmam viata lunga, bani in punga si multa sanatate in noul an 2016, vom urmari cu atentie evolutia acestui site unionist si va vom tine la curent cu impresiile noastre! 
Prietenii mei

Reprezint Muntenia in recensamantul Bloggerilor

Curs Valutar v1.0
Magazin naturist
 
   
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare